Sherlock [BBC]
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert

- youtube Warszawa
- Kontakt:
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL

-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Shen
Wskaż do odpowiedzi
-
asd

-
Expert

Sherlock
No i wystartował! Czy będzie równie udany jak pierwszy sezon? Nie wiem jak Wy ale lecę to sprawdzić
When Dreams Come True...-
Helventis
Wskaż do odpowiedzi
ja juz dzis obejrzalem jak z zajęć wróciłęm. Wczoraj i przedwczoraj przypomnialem sobie 1 sezon wiec moge na czysto porównać. Nadal serial jest świetny. Dość fajne wprowadzenie Irene Adler. Ciekawe czy przed końcem 2 sezonu sie jeszcze pojawi. No i oby jak najwięcej Moriarty'ego, ten aktor zagral świetnie zagrał w zakończeniu poprzedniego sezonu i na początku tego.
Tylko szkoda że jeszcze 2 tygodnie i znowu pewnie rok przerwy albo i dłużej ze względu na to ze obaj główni aktorzy mają zobowiązania na planie Hobbita :/
Tylko szkoda że jeszcze 2 tygodnie i znowu pewnie rok przerwy albo i dłużej ze względu na to ze obaj główni aktorzy mają zobowiązania na planie Hobbita :/
-
najphil

- Kontakt:
Świetnie się bawiłem, choć z lekka chaotyczna narracja trochę mi tym razem przeszkadzała. Irenka śliczna, szczególnie zaraz po kąpieli w domu Sherlocka. Kilka zaskakujących zwrotów akcji oraz chyba pierwszy raz wprowadzona na ekran teoria, o braku reakcji służb specjalnych na zagrożenie, by nie zdradzić źródła.
Dodatkowo, rozważanie na temat skłonności seksualnych Sherlocka mogą wybuchnąć na nowo
... i w końcu mamy charakterystyczne nakrycie głowy. Wprowadzone w iście mistrzowski sposób.
Dodatkowo, rozważanie na temat skłonności seksualnych Sherlocka mogą wybuchnąć na nowo
... i w końcu mamy charakterystyczne nakrycie głowy. Wprowadzone w iście mistrzowski sposób.

-
grego1980

- Ulubiony Serial: 2 i pół
Tak faktycznie na początku dziwnie mi się to oglądało.najphil pisze: choć z lekka chaotyczna narracja trochę mi tym razem przeszkadzała.
Ale pierwszy odciek w pełni zaspokoił moje oczekiwania. Sposób realizacji,zdjecia i cała reszta po prostu świetna.
A tu blog Watsona:http://www.johnwatsonblog.co.uk/
-
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
Oglądanie "Sherlocka" to czysta przyjemność, nawet gdyby to był film kinowy, nie żałowałbym wydanych pieniędzy na bilet
I nowy sezon zaczyna się znakomicie. Cudownie rozwinięte wpisanie bohaterów w rzeczywistość XXI wieku (internet!), aktorski majstersztyk, zdjęciowo bezbłędny, oryginalny i pomysłowy, zabawny, do tego cudownie dwuznaczny w zakresie relacji Sherlock - Watson. Perełka, w swojej kategorii rzecz bezbłędna 
-
asd

-
Expert
Wiem, wiem, że bardzo byś chciał, ale przecież przez cały odcinek wzdychał do Irenki - Sherlock jest więc hetero hehenajphil pisze:Dodatkowo, rozważanie na temat skłonności seksualnych Sherlocka mogą wybuchnąć na nowo
Doskonały serial na który warto czekać! Lepiej kilka odcinków a dobrych nawet na dwa lata niż dziesiątki marnych odcinków - nie ma się więc co załamywać.
Szkoda, że "prawdziwa" strona Sherlocka nie istnieje - chętnie poczytałbym o tych 246 gatunkach kawy...
When Dreams Come True...-
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
Sherlock i owszem, ale co z Watsonem..xvidasd pisze: Wiem, wiem, że bardzo byś chciał, ale przecież przez cały odcinek wzdychał do Irenki - Sherlock jest więc hetero hehe![]()
Najnowszy odcinek dotyczy historii psa Baskervillów. Już nie mogę się doczekać napisów, wszak ta książka - gdy byłem mały - wprawiła mnie w przerażenie
-
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
Wow. Przepraszam, ale ktoś, kto wymyśla taką przeróbkę klasycznej historii o strasznym psie, musi mieć coś z geniusza
Rewelacja, bardzo pomysłowe, znowu świetnie zagrane, kapitalne smaczki (zespół Aspergera), po raz kolejny świetny humor, sporo napięcia, niezwykle jasny diament wśród produkcji telewizyjnych 
-
Helventis
Wskaż do odpowiedzi
-
kain_b

no i kolejna dobra wiadomośc:
http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/185 ... Sherlocka/
http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/185 ... Sherlocka/
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
hasło/pass:bolczeslaw
-
asd

-
Expert
-
grego1980

- Ulubiony Serial: 2 i pół
Ciekawa informacja. CBS postanowiło podwieźć się na plecach BBC.
http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/186 ... a_Holmesa/
http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/186 ... a_Holmesa/
-
asika
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się

-
300sl
Wskaż do odpowiedzi - piszę

-
Shen
Wskaż do odpowiedzi
-