Moja przygoda z serialami zaczęła się od xvidasd własnie, jeszcze na starym forum. Mieszkam w okolicach Warszawy. Uwielbiam seriale scifi. Ostanio oglądam Fringe oraz Person of Interest.
Moja przygoda z serialami zaczęła się od xvidasd własnie, jeszcze na starym forum. Mieszkam w okolicach Warszawy. Uwielbiam seriale scifi. Ostanio oglądam Fringe oraz Person of Interest.
Elo!
Witam serdecznie wszystkich maniaków serialowych. Co tu dużo pisać bardzo lubie seriale i są one nieodłączną cześcią mojego życia. Osobiście nie mam ulubionego gatunku, oglądam serial który ma to "coś" co mnie zaciekawi, wciągnie, rozbawi i da również do myślenia. To tylko kilka z wielu cech, które cenię w dobrych serialach.
Pozdrawiam
Elo! Witam serdecznie wszystkich maniaków serialowych. Co tu dużo pisać bardzo lubie seriale i są one nieodłączną cześcią mojego życia. Osobiście nie mam ulubionego gatunku, oglądam serial który ma to "coś" co mnie zaciekawi, wciągnie, rozbawi i da również do myślenia. To tylko kilka z wielu cech, które cenię w dobrych serialach. Pozdrawiam
Elo. Jestem Grześ ksywa Nazik. Nawet nie pytajcie skąd się wzięła. Mieszkam w Brzesku, dziurze zabitej dechami na południu Polski. Łykam wszystkie seriale jak leci. Poza operami mydlanymi wszelakiej maści rzecz jasna. Pozdrawiam.
Elo. Jestem Grześ ksywa Nazik. Nawet nie pytajcie skąd się wzięła. Mieszkam w Brzesku, dziurze zabitej dechami na południu Polski. Łykam wszystkie seriale jak leci. Poza operami mydlanymi wszelakiej maści rzecz jasna. Pozdrawiam.
Hej z tej strony Cien, stronę i serwis znam od lat ;]. Nie raz korzystałem i pobierałem seriale, tym bardziej że miałem słabe łącze, min. pobierałem z torrenta ;].
Hej z tej strony Cien, stronę i serwis znam od lat ;]. Nie raz korzystałem i pobierałem seriale, tym bardziej że miałem słabe łącze, min. pobierałem z torrenta ;].
Bardzo późno zarejestrowałem się na stronie choć z jej dorobku korzystałem od kiedy pojawily się pierwsze torrenty xvidasd lokalizacja bielsko-biała .pozdrawiam
Bardzo późno zarejestrowałem się na stronie choć z jej dorobku korzystałem od kiedy pojawily się pierwsze torrenty xvidasd :) lokalizacja bielsko-biała .pozdrawiam
Moze nie przedstawienie ale przypomnienie gdyż długo mnie nie było.
Tym co mnie nie znają jestem Marcin i mieszkam w wawie. Ze stronka jestem związany praktycznie od samego początku najpierw jako widz a pózniej jako uploader i moderator. Obecnie nie mam niestety czasu na kompresje (chociaz nie mowie ze nigdy juz nic nie wystawie ) jednak postaram sie wiecej czasu poświęcić moderowaniu
Dla tych co mnie znają - witam ponownie, wciąż ten sam tylko lat, tatuazy i pewnie kilogramów pare przybyło
Sent from my iPhone using Tapatalk
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Moze nie przedstawienie ale przypomnienie gdyż długo mnie nie było. Tym co mnie nie znają jestem Marcin i mieszkam w wawie. Ze stronka jestem związany praktycznie od samego początku najpierw jako widz a pózniej jako uploader i moderator. Obecnie nie mam niestety czasu na kompresje (chociaz nie mowie ze nigdy juz nic nie wystawie ;) ) jednak postaram sie wiecej czasu poświęcić moderowaniu
Dla tych co mnie znają - witam ponownie, wciąż ten sam tylko lat, tatuazy i pewnie kilogramów pare przybyło :)
Witam,
Od ponad roku do Was zaglądam i dopiero teraz dotarło do mnie, że się nie przedstawiłam - czyli nie mam dostępu do Tajemnic.
Dziewczyna, dosyć młoda oczywiście, chociaż nie 18-tka.
Od zawsze Warszawa.
Trochę humanistka, trochę "finansistka".
Z serialami jestem od 3 lat, czyli okres ten świadczy już o pewnym uzależnieniu.
Ukochany serial to "Carnivale", a książka - "Mistrz i Małgorzata". Muzyka - szarpiąca duszę.
Wada - tendencja do spierania się.
Czyli poproszę o ograniczony dostęp (tak na wszelki wypadek).
Pozdrawiam !
Witam, Od ponad roku do Was zaglądam i dopiero teraz dotarło do mnie, że się nie przedstawiłam - czyli nie mam dostępu do Tajemnic. Dziewczyna, dosyć młoda oczywiście, chociaż nie 18-tka. Od zawsze Warszawa. Trochę humanistka, trochę "finansistka". Z serialami jestem od 3 lat, czyli okres ten świadczy już o pewnym uzależnieniu. Ukochany serial to "Carnivale", a książka - "Mistrz i Małgorzata". Muzyka - szarpiąca duszę. Wada - tendencja do spierania się. Czyli poproszę o ograniczony dostęp (tak na wszelki wypadek). Pozdrawiam !
Najphil, z wykształcenia fotograf, ale odkąd mi ukradli małpę, to już nie "cykam". Lubię się oglądać za babami i kombinować. Wbrew obiegowej opinii jestem strasznie przystojny i MAM WĄSY, przez co podobny jestem do jednego takiego aktora. Co prawda moja luba twierdzi, że chłop z widłami to jeszcze nie Posejdon i żebym się nie zapędzał, ale to babsko jest strasznie pyskate i złośliwe, więc się nie przejmuję jej krytyką.
Wbrew pozorom nie jestem jednak ideałem Często oszukuję i mataczę. Tak jak to było z wychodzeniem do biblioteki. Luba zaczęła się dziwić, czemu ta czynność zajmuje mi aż 3 godziny i czuć później ode mnie alkohol. Niestety historia o tym, jak to pijana w trzy dupy kierowniczka biblioteki zasłabła i musiałem jej robić usta- usta, przeszła tylko kilka pierwszych razy.
Uwielbiam samotne spacery po Wawie, szczególnie wieczorami, gdy zapuszczam się w każdą ciemną kamieniczkę w poszukiwaniu pozostałości po wystroju Art-Deco. Takie wypady zwykle kończę na dworcu PKP, gdzie zajadam się tamtejszymi kebabami - co jest dość dobitnym i niepodważalnym dowodem na to, że niewiele rzeczy jest w stanie mnie przestraszyć.
Ulubiona pozycja - adwokat diabła (nie szukajcie w podręcznikach Lwa Starowicza, bo tu nie chodzi o sprawy łóżkowe). Mam tendencje do bronienia spraw przegranych, mętnych idei i ogólnego stawania okoniem.
Uwielbiam to forum, choć mój pierwszy post tutaj był z pytaniem o pewien serial. Dodałem go w złym miejscu i o mały włos nie zarobiłem warna.
Najphil, z wykształcenia fotograf, ale odkąd mi ukradli małpę, to już nie "cykam". Lubię się oglądać za babami i kombinować. Wbrew obiegowej opinii jestem strasznie przystojny i MAM WĄSY, przez co podobny jestem do jednego takiego aktora. Co prawda moja luba twierdzi, że chłop z widłami to jeszcze nie Posejdon i żebym się nie zapędzał, ale to babsko jest strasznie pyskate i złośliwe, więc się nie przejmuję jej krytyką.
Wbrew pozorom nie jestem jednak ideałem Często oszukuję i mataczę. Tak jak to było z wychodzeniem do biblioteki. Luba zaczęła się dziwić, czemu ta czynność zajmuje mi aż 3 godziny i czuć później ode mnie alkohol. Niestety historia o tym, jak to pijana w trzy dupy kierowniczka biblioteki zasłabła i musiałem jej robić usta- usta, przeszła tylko kilka pierwszych razy.
Uwielbiam samotne spacery po Wawie, szczególnie wieczorami, gdy zapuszczam się w każdą ciemną kamieniczkę w poszukiwaniu pozostałości po wystroju Art-Deco. Takie wypady zwykle kończę na dworcu PKP, gdzie zajadam się tamtejszymi kebabami - co jest dość dobitnym i niepodważalnym dowodem na to, że niewiele rzeczy jest w stanie mnie przestraszyć.
Ulubiona pozycja - adwokat diabła (nie szukajcie w podręcznikach Lwa Starowicza, bo tu nie chodzi o sprawy łóżkowe). Mam tendencje do bronienia spraw przegranych, mętnych idei i ogólnego stawania okoniem.
Uwielbiam to forum, choć mój pierwszy post tutaj był z pytaniem o pewien serial. Dodałem go w złym miejscu i o mały włos nie zarobiłem warna.
Dobrze, że się NajPhilu przypomniałeś.
Przecież mój pierwszy raz -tu cytatem się posłużę .."(nie szukajcie w podręcznikach Lwa Starowicza, bo tu nie chodzi o sprawy łóżkowe), to wszystko przez Ciebie i przez barwny opis przygód z Netią.
Dobrze, że się NajPhilu przypomniałeś. Przecież mój pierwszy raz -tu cytatem się posłużę .."(nie szukajcie w podręcznikach Lwa Starowicza, bo tu nie chodzi o sprawy łóżkowe), to wszystko przez Ciebie i przez barwny opis przygód z Netią.